Yüzde Ona Giren Öğrenciler

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda yüzde onluk dilime giren öğrenciler:

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Yüzde ona giren öğrenciler belirlenirken;

1- Öğrenciler 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (YANO – Yarıyıl ağırlıklı not ortalaması)'na göre sıralanmıştır.

2-Genel not ortalaması (GANO) 2.00'ın altında olan öğrenciler başarısız sayılırlar, listeye alınmazlar.

3-Öğrencinin mezuniyet transkriptinde görünen en son durumda mevcut alttan (FF,FD) dersi olmamalıdır.

4-Öğrencinin okuduğu son döneme kadar müfredatında olan hiç almadığı ders olmamalıdır.

5-Uzatmalı (beklemeli, 4+ yıllarda olan) öğrenciler yüzde ona giremezler.

6- Her yarıyıl sonunda öğrencinin durumu tekrar değerlendirilir ve bir sonraki yarıyıl başında yüzde ona giren öğrenciler yeniden belirlenir.

7-Sadece ikinci öğretim öğrencilerinin yüzde on listeleri belirlenir.

Harç ücretleri sisteme işlenmeden harcınızı yatırmayınız, ders kaydınızı yapmayınız.

11.02.2021 11:07