Yaz Okulu Sonrası Üç Ders/ Tek Ders Sınavları Hakkında Duyuru

* Yaz okulu sonrası üç ders/tek ders sınavları 07 Eylül 2016 – 09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

* Katılmak isteyen öğrencilerimizin en geç  5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat:17.00’a kadar dilekçe ile fakültemize başvuru yapmaları gerekmektedir.

* 06 Eylül 2016 tarihinde sınav programı hazırlanacak ve ilan edilecektir.

* Başka üniversitelerden ders alan öğrencilerden yaz okulu notları fakültemize henüz ulaşmamış olanların başvuruları kabul edilecek ve bu öğrencilerin notları geldiğinde şartları sağlamayanlar olduğu taktirde üç ders/ tek ders sınavlarından aldıkları notlar iptal edilecektir.

* Üç ders sınavları final notu yerine geçmektedir. Bu sebeple başka üniversitelerden alınan derslerden sınava girilecekse vize notlarının dilekçede bildirilmesi gerekmektedir.

* Dilekçeler daha sonra fakülteye aslını teslim etmek kaydıyla faks yolu ile gönderilebilir.

* 15.11.2012 tarihinden önce kayıtlanmış öğrencilerin üç ders sınavı hakkı, bu tarihten sonra kayıtlanmış öğrencilerin tek ders sınavı hakkı vardır.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Faks Numarası : 0354-2421044

Üç Ders ve Tek Ders Sınavları hakkındaki Üniversitemizin Duyurusu

Yaz Okulundan sonra yapılacak olan Üç Ders ve Tek Ders Sınavları hakkındaki Üniversitemizin Duyurusu 1     /     Duyuru 2

31.08.2016 00:00