YAZ OKULU SONRASI TEK DERS SINAVI HK.

Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavları Başvuru Duyurusu

Yaz okulu sonrası tek ders sınavlarına  katılmak isteyen öğrencilerimizin en geç  13 Eylül 2023 Tarihine kadar dilekçe ile veya  iibf@bozok.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

*Başka üniversitelerden yaz okulu alan ve bu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimizin yaz okulu notlarının 13 Eylül 2023 Tarihine kadar fakültemize resmi yollardan ulaşması gerekmektedir. Bu notlar içerisinde vize notlarının da belirtilmesi gerekmektedir. Aksi halde öğrenci tek ders sınavına giremeyecektir.

*Tek Ders Sınavları: 14 Eylül 2023 - 15 Eylül 2023 tarihleri içerisinde yapılacaktır.

YAZ OKULU SONRASI TEK DERS SINAVI YÜZ YÜZE YAPILACAK OLUP, SINAV PROGRAMLARI 13 EYLÜL 2023 TARİHİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Dilekçe örneği için: TIKLAYINIZ

1-Mezuniyet için öngörülen derslerin kararda belirtilen sayılar 1 ders dışında tümünden başarılı olup, kararda belirtilen sayıda dersi kalan öğrenciler ile başarısız notu olmadığı halde genel not ortalaması 2.00’ın altında olan öğrencilerden bu sınavda başarılı olmaları halinde mezun olabilecek öğrencilerin CC ve altında not aldıkları ders için kullanacakları bir sınav hakkıdır. Sınava girebilmek için dersin devam şartını yerine getirmiş olmak gerekir.

2-Ders uygulamaları laboratuvar, bitirme tezi, ödevi veya projesi ve atölye dersleri gibi uygulamalı derslere bu sınav hakkı tanınmaz.

3-Bu sınava girecek öğrencilerin dilekçe ile birimlerine başvurmaları gerekmektedir.

4-Bahar dönemi sonunda yapılan tek ders sınavına giren öğrenciler bu sınavlara giremezler.

İletişim :

Telefon: 0(354) 4241040-42-43