Yaz Okulu Sonrası Mezuniyetleri Hakkında

Fakültemizden 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı yaz okulu sonunda mezun olan öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri hazırdır.

Geçici mezuniyet belgesini almak için gereken işlemler:

1. Fakülte öğrenci işlerinden ilişik kesme belgesi alınarak gerekli yerlere imzalatılır ( Kütüphane, Yemekhane, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü)
  2. İlişik kesme belgesi  imzalandıktan sonra öğrenci kimliği ile beraber fakülte öğrenci işlerine teslim edilir.
  3. Varsa cübbe ve kep Dekanlık katına iade edilir.
  4. Öğrenci, geçici mezuniyet belgesini ya şahsen veya noterden vekalet verdiği  biri aracılığı ile alabilir. Bunların dışında kimseye belge teslim edilmez. Faks yoluyla veya posta yoluyla gönderilmez. Vekalet verilen kişiye okula teslim edilmek üzere öğrenci kimliği de verilmelidir.
  5. Geçici Mezuniyet Belgesi diploma yerine geçmektedir. Diploma teslim alınırken belgenin aslının mutlaka iade edilmesi ve herhangi bir kuruma verilmemesi gerekmektedir. Belgenin fotokopisi veya “aslı gibidir” nüshası ile diploma verilmeyecektir. Eğer belgenin aslı kayıp ise herhangi bir gazeteye ilan verilir ve gazete ilanı fakülteye teslim edilerek diploma alınır. Diploma için herhangi bir ücret talep edilmez.
  6. Geçici mezuniyet belgesini almak zorunlu değildir, isteyenler diplomaları hazır olduğunda doğrudan diplomalarını alabilirler.
  7. e devlet sayfası üzerinden Yükseköğretim Kurulu'na girilerek mezun durumda olunduğuna dair belge alınabilir.

Mezunlar Birliğine Üye Olmak İçin Tıklayınız.

Mezun olan öğrenci listesi

*NOT: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı yaz okulundan önce mezun olan bütün öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.

6.10.2016 00:00