YAZ OKULU KESİN KAYIT ÖĞRENCİ SAYILARI

* 15  Temmuz 2016 Cuma günü saat 17:00’a kadar kesin kayıt yaptıran öğrencilerin dersleri Öğrenci Bilgi Sistemine işlenmiştir.

* Saat 17:00'den sonra harç yatıran öğrenci olması durumunda 18 Temmuz Pazartesi  günü, öğrencilerin dersleri dekontlarını ibraz etmeleri koşuluyla öğrenci bilgi sistemine işlenecektir.

* Öğrencilerin, öğrenci bilgi sisteminden yaz okulu derslerini kontrol ederek hata olması durumunda bildirmeleri gerekmektedir.

* Dekontlarını ve dilekçelerini faks ile gönderen öğrencilerin belgelerin asıllarını öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

* Kesin kayıt işlemleri sonrasında ders değişikliği ve dersten vazgeçme gibi durumlar kabul edilmeyecek ve harç ücretleri iade edilmeyecektir.

* Kesin kayıt işlemleri sonrasında, ön kayıtta kapanan derslerden diğer derslere geçme işlemleri kabul edilmeyecektir.

* İndirim yapılan derslerde öğrencilere yapılacak iade miktarları hesaplandığında, fakültemiz http://iibf.bozok.edu.tr/ sayfasından ilan edilecektir.

15.07.2016 00:00