YAZ OKULU KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

İİBF FAKS NUMARASI : 0(354)-242-10-44

------------------------------------------------------------------------------------------------

BOZOK ÜNİVERSİTESİ
2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

27.06.2016 - 01.07.2016

Yaz Okulu Ön Kayıt

11.07.2016 - 15.07.2016

Yaz Okulu Ders Kayıtları

(Harç Ücretlerinin Yatırılması gereken tarih aralığıdır.)

18.07.2016 - 27.08.2016

Yaz Okulu

29.08.2016 - 03.09.2016

Yaz Okulu Final Sınavları

Yaz Okulu Ön Kayıt İşlemlerine Göre Öğrenci Sayıları ve Açılan -Açılmayan Dersler

Yukarıdaki açılmayan derslere ön kayıt yaptıran öğrenciler, bu dersler için harç yatırmamalıdır.

Kesin kayıt haftasında sadece kapanan derslerden diğer derslere geçiş işlemi yapılabilir. Diğer derslerde değişiklik yapılmayacaktır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Ücretleri ile İlgili Senato Kararı

YUKARIDAKİ TABLOYA GÖRE 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU ÜCRETLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1 DERS ÜCRETİ: 144,48 TL

2 DERS ÜCRETİ: 288,96 TL

3 DERS ÜCRETİ: 433,44 TL

4 DERS ÜCRETİ: 577,92 TL

ÖNEMLİ NOTLAR:

1. İkinci Öğretim öğrencileri yukarıda belirtilen normal öğretim ücretlerini öderler.

2. İlk kayıt esnasında öğrenciler indirimsiz ücret öderler.

3. Ders kayıtlarının kesinleşmesinden sonra öğrenci sayılarının belirlenmesiyle birlikte yukarıdaki tabloda yapılan indirimler iade şeklinde verilecektir (Ödeme makbuzu ibra etmek koşulu ile).

4. Dersin niteliği ve öğretim birimlerinin fiziki koşullarına göre derse aşırı talep olması durumunda öğrenci sayısı sınırlandırılabilir.

5. Farklı fakültelerden ders alacak üniversitemiz öğrencileri, bunlardan yüksek olan yaz okulu öğretim ücretini ödeyeceklerdir.

6. Üniversitemiz yaz okuluna kayıt yaptıracak diğer üniversite öğrencileri, üniversitemiz öğrencileriyle aynı ücreti ödeyeceklerdir.

7. Yaz okulu ücretleri ilgili birimin belirleyeceği hesap numaralarına yatırılacaktır.

8. Ücretler ders kredisi üzerinden değil ders saati üzerinden belirlenir. Örneğin 2+2 saatlik ders 4 saat üzerinden ücretlendirilir.

9. Öğrenci tarafından ödenecek ücret, haftalık olarak alacağı ders saati ile yukarıdaki tabloda belirtilen ücretin çarpımı sonucu hesaplanır.

10. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde açılacak İngilizce derslerini diğer fakülte ve yüksekokul öğrencileri de alabilecektir.

11. Burada belirtilmeyen hususlarda ilgili mevzuat hükümleri uygulanır.

* Ön kayıt yaptıran öğrencilerin 11/07/2016-15/07/2016 tarihleri arasında ön kayıt formunda işaretledikleri derslerin harç bedellerini yatırarak dekontlarını 15/07/2016 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

* Dekontunu teslim eden öğrencilerin kayıtları öğrenci işleri tarafından programa işlenecektir.

* Kesin kayıt haftası sonrasında dersleri öğrenci programında görünmeyen öğrenciler durumlarını bildirmelidir.

* İndirimi olan veya açılmayan derslerin harç iadeleri aynı anda yapılacaktır. Yaz okulu süresi içinde iadeler hazır olduğunda duyurusu yapılacaktır.

* Ders programları ve vize tarihleri bölümler tarafından ilan edilecektir.

* Yaz okulunda mazereti dolayısıyla vize sınavına giremeyen öğrenciler için mazeret sınavı vardır.

Yaz okulu Banka Bilgileri :

Fakülte

Banka adı

Yaz Okulu Hesap Numarası

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

TEB – Türk Ekonomi Bankası (Yozgat Şubesi)

IBAN NO:

TR50-0003-2000-0000-0024-3692-04

* Harçlar Yozgat şubesine yatırılacaktır. Diğer şubelerden yatırıldığında alınacak havale ücreti öğrencinin kendisine aittir.

* Dekontların açıklama kısmında öğrencinin adı, soyadı, öğrenci numarası yazılmış olması gerekmektedir.

* Harçlar öğrenci velisi tarafından yatırıldığı taktirde kimin adına yatırıldığı dekonta yazılması gerekmektedir.

Bankamatikten alınan fiş şeklindeki dekontların üzerine öğrenci adını soyadını ve öğrenci numarasını yazarak teslim etmelidir.

* Dilekçe ve dekontlarını faks çeken öğrencilerin, belgelerin asıllarını 7 (yedi) gün içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir.

1.07.2016 00:00