Öğrencilerimizin Dikkatine

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemize 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerimizden BOYSİS şifresi alamayan öğrencilerimizin acilen pasaportlarını Türkçeye çevrilmiş noter tasdikli belgeleri ile hızla Rektörlük binasında bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları, daha sonra Göç İdaresinden Kimlik Numaraları almaları gerekmektedir.

BOYSİS’e girip OBS’ye giremeyen öğrencilerimizin ise acilen Rektörlük binasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına giderek problemlerini bildirmeleri gerekmektedir.

BOYSİS ve OBS’den kaynaklanan problemlerin 2 Kasım 2022 öncesinde giderilmemesi durumunda bu öğrenciler 5i dersleri olarak belirtilen derslerden yüzyüze online yapılacak sınavlara giremeyeceklerdir.

27.10.2022 13:00