Dünya Yatırımcı Haftası 16-21 Kasım 2020

Sermaye Piyasası Kurulu'nun üyesi olduğu Uluslararası Menkul Kıymetler Komisyonları Örgütü (IOSCO) tarafından her yıl Ekim ayının ilk haftası “Dünya Yatırımcı Haftası” olarak ilan edilmiş olup farklı yatırımcı gruplarına yönelik etkinlikler ile kutlanmaktadır.

IOSCO tarafından dördüncüsü düzenlenen "Dünya Yatırımcı Haftası" kutlamaları Ülkemizde bu yıl 16-21 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Reel Sektör Şirketleri, Bireysel ve Kurumsal Yatırımcılar ile Üniversite Öğrencilerine yönelik 26 farklı oturum ve 100’den fazla konuşmacının yer alacağı online etkinliğe katılım ücretsizdir.

www.dunyayatirimcihaftasi.org.tr adresinden kayıt olarak katılım sağlayanların e-posta adreslerine etkinlik tamamlandıktan sonra elektronik katılım belgesi gönderilecektir. Her oturumu takiben yapılacak çekiliş ile bir katılımcıya;

Ayrıca, “Finans ve Muhasebe Alanında Dijital Dönüşüm ve Kariyeri Uzmanına Sor” oturumu sonunda yapılacak çekiliş ile bir katılımcıya;

Program kapsamında 26 farklı oturum düzenlenecektir. Oturum listesine gitmek için tıklayınız!

Örnek Oturumlar;

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

3.11.2020 18:07