DİPLOMA, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİ HAKKINDA

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun olan aşağıdaki öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri hazırdır. Öğrenciler şahsen veya noterden vekalet verecekleri vekilleri aracılığı ile geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Çıkış işlemleri esnasında öğrenci kimliğinin fakülteye iade edilmesi zorunludur. Öğrenci kimliği kaybolanların yerel veya ulusal bir gazeteye kayıp ilanı vermeleri gerekmektedir.

22.02.2016 Tarihinden önce mezun olan bütün öğrencilerimizin diplomaları hazırdır. Daha önceden geçici mezuniyet belgesi alanların diplomalarını alabilmek için bu belgenin aslını iade etmeleri gerekmektedir. Geçici mezuniyet belgesi kayıp olanların yerel veya ulusal bir gazeteye kayıp ilanı vermeleri gerekmektedir. Geçici mezuniyet belgesi almamış olanlar çıkış işlemlerini tamamlayıp öğrenci kimliklerini teslim ettikten sonra şahsen veya noterden vekalet verecekleri vekilleri aracılığı ile diplomalarını teslim alabilirler.

26.02.2016 00:00