BOZOK İİBF PROJE OFİSİ GÖNÜLLÜLERİNİ ARIYOR !

Fakültemiz bünyesinde  Bozok Üniversitesi öğrencilerine Erasmus+ Gençlik programını tanıtmayı, öğrencilerin bu programa katılmalarını, programa uygun başarılı Erasmus+ Gençlik projeleri yazmalarını ve hayata geçirmelerini sağlamak amacıyla PROJE OFİSİ kurulmuştur.

Yeni Nesil Yenilikçi ve Girişimci Devlet Üniversitesi; Bozok Üniversitesi, Yerel, Ulusal ve Uluslararası projelerde çalışmak üzere gönüllülerini arıyor!

Proje  Ofisimiz kurulduğu günden bu yana, Üniversitemizin “Medeniyet odaklı, ürettiği bilim, teknoloji ve sanata evrensel değerleri katan özgün bir üniversite olmak” misyonuna, “İnsan ve toplum odaklı çalışmalarıyla medeniyetleri buluşturan, ürettiği bilim ve teknoloji ile geleceğin dünyasının oluşumunda aktif rol alan, özgün bir araştırma üniversitesi olmaktır” vizyonuna uygun, toplumsal faydayı ana görev olarak benimsemiş, gelişerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu bağlamda “Uluslararası”, “Yenilikçi”, “Girişimci”, “Araştırma Temelli”, “Toplum ve Medeniyet Odaklı” ilkelerini temel alan ofisimiz, bu gelişim sürecinin sonucunda insan kaynağına ihtiyaç duymaktadır.

Kendinizi dinamik bir ortamda, proje döngüsü içerisinde geliştirmek, planlama, uygulama, raporlama ve değerlendirme safhalarında çalışmak, proje mutfağında yoğrulmak isterseniz, ofisimizde çalışmaya davetlisiniz.

Ofisimizin yaptığı yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklerde, Türk ve yabancı katılımcılarla gerçekleştirilecek yurtiçi ve yurtdışı projelerde örgütsel görevler alabilirsiniz. Ayrıca, özellikle Yozgat ve İç Anadolu Bölgesinde yapılan farklı projelerde gönüllü olarak yer alabilirsiniz. Çalışma saatleri ve program esnek olup, ofis çalışanları ile birlikte özgür, şeffaf ve aktif katılımlı programlarda diğer gönüllülerle beraber yine gönüllülük esasına dayalı olarak verilecek kararlarda yer alabilirsiniz.

Neden gönüllü olmalıyım?

Eğer siz de iyi şekilde bilgisayar kullanıyorsanız, yabancı diliniz var ise, genç ve dinamik çalışmaların içine girmek istiyorsanız, farklı ortamlarda farklı özgeçmişleri olan insanlarla çalışmak ve inovasyon üretmek istiyorsanız hemen iletişime geçin.

1. Yerel, ulusal ve uluslararası projeler ile bunların ilgili olduğu gençlik çalışmalarına katılmak,
  2. Aktif ve bilinçli bir vatandaş olmak,
  3. Spor organizasyonlarına katılmak,
  4. Var olan fikirleri proje formatına dönüştürerek uygulamak,
  5. Devam etmekte olan projelerimizde yer alarak, sivil toplum ve gençlik çalışanı olma kavramını öğrenmek,
  6. Aktif şekilde uygulamalara ve butik eğitimlere katılarak proje döngüsü yönetimi ve gönüllülük yönetimini öğrenmek,
  7. Sosyal zekâ ve örgütsel becerileri geliştirmek,

istiyorsanız Bozok Üniversitesi İİBF Proje Ofisi sizi bekliyor.

Gönüllülerin orta/iyi derece bilgisayar kullanması, Word, Excel ve PowerPoint, Sosyal Medyayı bilmeleri beklenmektedir. Projelerin uygulamasında ve uluslararası etkinliklere başvurular için ise yabancı dil yeterliliklerin olması gerekmektedir.

İletişim ve Başvuru için:

bozokiibfprojeofisi@bozok.edu.tr    0354 242 10 42 dahili 6688

POZİTİF PROJELERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE !

10.03.2016 15:27