Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı İken İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıt Yaptıran Öğrenciler Hakkında Önemli Duyuru

25.08.2015 tarihli ve 29456 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2015/8040 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’nın 11. Maddesinin 3. Fıkrasında ‘‘Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift anadal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır’’ hükmü yer almaktadır.

Söz konusu hüküm gereğince; İkinci bir yükseköğretim programında kayıtlı olduğu Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) tarafından tespit edilen öğrencilerin 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı (öğrenci kayıt yeniledi ise) ve bahar yarıyılı için Üniversitemize katkı payı ödemesi gerekmektedir.

Öğrenciler için sisteme borçlanma yansıtılacak olup,  Halkbank’ın ilgili hesap numarasına öğrenci numarası ile ödeme yapılabilecektir. Ödeme yapıldıktan sonra dekontların bir nüshasının öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

İlgilili öğrencilere önemle duyurulur.

Öğrenci Listesi

15.12.2017 00:00