GENEL DUYURULAR

Araştırma Görevlisi Kadro İlanı

Yozgat Bozok Üniversitesi Resmi İlanı İçin Tıklayınız.

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

Başvuru Başlama Tarihi               22/09/2020

Son Başvuru Tarihi                       06/10/2020

Ön Değerlendirme Tarihi             12/10/2020

Sınav Giriş Tarihi                         15/10/2020

Sonuç Açıklama Tarihi                 22/10/2020

Başvuru Şekli: Şahsen veya Posta

BAŞVURU ADRESİ:

Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Atatürk Yolu 10. km. 66200 YOZGAT

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1-Matbu başvuru dilekçesi eksiksiz olarak doldurulup imzalanacaktır. İmzasız dilekçe ile yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız

2-Lisans diploma ve transkript belge fotokopileri,

3-Tezli yüksek lisans diploma ve transkript belge fotokopileri (istenen ilanlar için)

4-Tezli yüksek lisans öğrenci belgesi ve transkript belge fotokopileri (istenen ilanlar için)

5-Doktora öğrenci belgesi ve transkript belge fotokopileri (istenen ilanlar için)

6-ALES belgesi,

7-Yabancı Dil Belgesi *(Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan alınan puan.) (istenen ilanlar için)

8-Özgeçmiş,

9-Başvuru yapılan ilanın, ilan özel şart kısmında belirtilen deneyim belgeleri ile istenen diğer belgeler. (istenen ilanlar için)

Önemli Not:

1. Her aday bir kadroya başvuru yapabilir. (birden fazla kadroya başvurduğu sonradan tespit edilen adayların başvuruları iptal edilecektir.)
  2. Başvuruda istenen belgeler fotokopi olması nedeniyle kesinlikle iade edilmeyecektir.
  3. Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.
  4. Araştırma görevlisi kadrosuna başvuranların atamaları 2547 sayılı Kanun'un 50/d maddesi uyarınca yapılacaktır.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

23.09.2020 18:02