2020-2021 Güz Yarıyılı Mezunlarının Diplomaları Hk

Fakültemizden 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.

Diploma almak için gereken işlemler:

* Eğer geçici mezuniyet belgesi alınmış ise;

1-  Diploma teslim alınırken belgenin aslının mutlaka iade edilmesi gerekir. Bu belgenin herhangi bir kuruma verilmemesi gerekmektedir. Geçici Mezuniyet Belgesi diploma yerine geçmektedir. Belgenin fotokopisi veya “aslı gibidir” nüshası ile diploma verilmeyecektir. Eğer belgenin aslı kayıp ise, herhangi bir gazeteye ilan verilir ve gazete ilanı fakülteye teslim edilerek diploma alınır.

2- Öğrenci diplomayı ya şahsen veya noterden vekalet verdiği biri aracılığı ile alabilir. Bunların dışında hiç kimseye diploma teslim edilmez. Faks yoluyla veya posta yoluyla gönderilmez. Vekalet verilecek kişiye okula teslim edilmek üzere geçici mezuniyet belgesinin aslı da verilmelidir.

3- Diploma defteri öğrenci işlerinde doldurulup imzalanır.

* Eğer geçici mezuniyet belgesi alınmamış ise;

1. https://oiks.bozok.edu.tr/ adresinden ilişik kesme  formu doldurulur.
  2. Öğrenci kimliği fakülte öğrenci işlerine teslim edilir.
  3. Varsa cübbe ve kep Dekanlık katında ilgili personele iade edilir. Varsa kitap kütüphaneye iade edilir.
  4. Öğrenci diplomayı ya şahsen veya noter yoluyla vekalet verdiği  biri aracılığı ile alabilir. Bunların dışında hiç kimseye diploma teslim edilmez. Faks yoluyla veya posta yoluyla gönderilmez. Vekalet verilecek kişiye okula teslim edilmek üzere öğrenci kimliğinin aslı ve varsa okuldan alınmış cübbe, kep, kitap vs.de verilmelidir.
  5. Diploma defteri öğrenci işlerinde doldurulup imzalanır.
  6. Mezunlar Birliğine Üye Olmak (Mezunlar Birliğine üye olmak için formu doldururken hiç bir alanın boş bırakılmaması gerekmektedir. Eğer mevcut bir işiniz yok ise yoktur yazılması gerekmektedir, sistem ondan sonra kaydetmektedir.)
  7.      MEZUNLAR BİRLİĞİNE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

*Diploma almak için herhangi bir ücret talep edilmez

8.04.2021 16:23