Yozgat Bozok Üniversitesi

ÖĞRENCİ DUYURULARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Bitirme Ödevi/Staj dersini 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı yaz döneminde staj olarak yapacak 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin öncelikle Bitirme Ödevi/ Staj dersi danışmanları ile görüşmeleri ve “Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Staj Yönergesi” madde 6-a’ya göre başvuru işlemlerini 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize haftasına kadar yani 17.04.2021 tarihinden önce tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuru yapmadan önce yönergeyi okuyunuz.

YÖNERGE İÇİN TIKLAYINIZ.

----

Başvuru Formları

Ek olarak istenen evraklar içerisinden 

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2. İkametgah Senedi (e devletten alınabilir)

3. 1 Adet Fotoğraf

bu evraklar başvuruya eklenmelidir.

---

*Başvuru formlarında doldurulacak ve imzalanacak bütün yerler tamamlandıktan sonra öğrenci işlerine eksiksiz teslim edilir veya (kargo-posta) yoluyla gönderilir.

*Dekanın imzalaması gereken yeri başka birisi onun adına imzalayamaz.

*Başvuru evrakları bölümlerin staj komisyonlarında incelenip onaylandıktan sonra öğrenciler staj yapabilirler. Belgeleri doğru düzenlememiş olan öğrencilerin başvuruları reddedilir.

*Staj danışmanları her bölümün kendi sayfasında ilan edilmektedir.

*Uluslararası İlişkiler bölümünde staj yoktur.

*Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri bu tür işlemleri yapmadan stajlarını ders olarak son sınıfta hastane ortamında yapacaklardır. (Detaylar için danışmanlarınız ile görüşünüz.)

*Staj başvurusu kabul edilen öğrenciler bölümlerin internet sayfalarından ilan edilecektir.

*Stajlar mutlaka en az 22 iş günü (hafta içi günleri) olarak düzenlenmelidir.

*Bahar yarıyılı tamamlandıktan sonraki günlere göre düzenlenmelidir. Ders olan dönemde staj yapılmaz.

*Yaz okulu yapan öğrenciler aynı anda staj yapamazlar.

* Başka birinin yerine başvuru yapılamaz. İşlemler şahsen öğrenci tarafından yapılmalıdır. Online (internet üzerinden) başvuru bulunmamaktadır.

-----

Staj için onay alan öğrenciler aşağıdaki staj tamamlama formlarını staj esnasında doldurarak sonuçlarını staj danışmanlarına teslim etmeleri veya (kargo-posta) yoluyla gelecek sene en geç güz yarıyılı vizeleri başlayana kadar ulaştırmaları gerekmektedir. Staj danışmanı staj esnasında bunların dışında bir belge düzenlenmesini isterse veya ödev verirse öğrenci ve danışman arasında görüşülmelidir. Staj defteri bulunmamaktadır.

Staj Tamamlama Formları 1

Staj Tamamlama Formları 2

*Sigortalar öğrenci staja başlamadan bir hafta önce SGK sistemlerine işlenir. Ondan önce sigorta başlatıldığına dair belge verilemez. Staj yapılan kurum  e-devletten bunu takip edebilir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

 

 

17.02.2021 15:51