Yozgat Bozok Üniversitesi

ÖĞRENCİ DUYURULARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri ve Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri

Detaylar İçin Tıklayınız

Harç Ücretleri İçin Tıklayınız

OKULU UZATMAMIŞ  OLAN GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERİ (4+ YILLARDA OKUMAYANLAR) HARÇ ÜCRETİ ÖDEMEZLER.

LİSTEDE BULUNAN GÜNDÜZ HARCI 4+ YILLARDA OKUYANLAR İÇİNDİR.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı ve Sonrasında Üniversitemize Kayıt Yaptıran Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Harç Ücretleri içinTıklayınız

---

* Ders kayıtları 28 eylül 2020 - 04 ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

* Ders Kayıtları https://obs.bozok.edu.tr  adresinden internet üzerinden yapılır.

* Harç ücretleri ders kaydı tarihleri içerisinde öğrenci numaranız ile Halk Bankası şubelerinden yatırılır. Daha sonra ders kaydı yapılır.

* Dekontunuzu saklayınız.

* Ders kayıtlarında yaşadığınız sorunlar  ve bilmediğiniz konular ile ilgili danışmanınız ile OBS üzerinden mesaj yoluyla veya dahili telefon yoluyla görüşebilirsiniz.

* Öğrenci işlerinin ders kaydı ile ilgili herhangi bir yetkisi yoktur. Kayıtlar danışman ve öğrenci arasında yapılır. Yüzyüze ders kaydı yapılmayacaktır.

*Danışman listesi için  tıklayınız.

* Danışmanların ders kaydı ile ilgili OBS'den gönderdiği mesajları okuyunuz, gerekli hallerde danışmanınıza dönüş yapınız.

* Yaz okulunda başka üniversitelerden ders alan öğrenciler, notları girildikten sonra ders kaydı yapmaları gerekmektedir. Aksi halde yaz okulunda aldığınız güz dönemi dersleri karşınıza tekrar çıkacaktır. Genel not ortalamasına göre  alınabilecek ders sayısı da etkilenebilir.

* Kaydınızın kesinleşip kesinleşmediğini öğrenci bilgi sisteminden kontrol ediniz. Kaydınız kesinleştikten sonra mutlaka aldığınız dersleri kontrol ediniz. Kayıt süreleri tamamlandıktan sonra bu konudaki işlemler durdurulur, değişiklik yapamazsınız.

* Mazeret ders kaydı haftasında belgeleyeceğiniz haklı ve geçerli bir mazeretiniz olmadığı taktirde ders kaydı yapamazsınız. Kayıtlarınızı 28 eylül 2020 - 04 ekim 2020 tarihlerinde mutlaka yapınız.

* Dersler 5 ekim 2020 tarihinde çevrimiçi olarak (internet üzerinden) başlayacaktır.

*Öğrenci numarasını bilmeyen öğrenciler, tıklayınız.

* İnternet üzerinden yapılacak dersler  http://boysis.bozok.edu.tr/ sayfasından yapılacaktır.

*BOYSİS Uzaktan Eğitim Platformuna merkezi kullanıcı bilgilerinizle (kullanıcı adı: öğrenci numaranız, şifre: merkezi kimlik şifreniz) giriş yapabilirsiniz. Merkezi kimlik şifresini unutanlar ve ilk defa oluşturacaklar: tıklayınız.

* AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Üniversite Ana Sayfa Duyurusu

25.09.2020 18:55