2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kaydı Duyuruları

2016-2017 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME DUYURUSU.

Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı İken İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıt Yaptıran Öğrenciler Hakkındaki Önemli Duyuru için Tıklayınız!

Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı İken İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İsim Listesi için Tıklayınız!

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için  tıklayınız.

Şehit ve gazi çocuları ile bedensel özrü olan öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Akademik Takvim için tıklayınız.

Fakültemiz Ders Kayıtlarında Görevli Sınıf Danışmanları

Yüzde on'a giren öğrenciler için tıklayınız.

Ders Seçimiyle İlgili Bilgiler için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programları için tıklayınız.

Ders Seçiminde Dikkatli Olunması Gereken "Bölünen Dersler".

İkinci, Üçüncü ve Dördüncü Sınıf Öğrencileri için Kaldırılan Dersler

Alandışı Seçimlik dersler: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / Fen Edebiyat Fakültesi / Mühendislik-Mimarlık Fakültesi / Sağlık Yüksekokulu

Alandışı Seçimlik dersler için Fen Edebiyat Fakültesi'nin koyduğu kontenjanlar.

OBS Şifre Oluşturma / Şifre Yenileme işlemleri  1  / 2  site için tıklayınız.

Öğrenci numarasını bilmeyen birinci sınıf öğrencileri numaralarını buradan öğrenebilirler.

20.01.2017 00:00