Yozgat Lisesi Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Yozgat Lisesi son sınıf öğrencileri fakültemizi ziyaret ettiler. Yozgat Lisesi müdürü Sn. Mustafa Telli'nin nezaretinde fakültemizi ziyaret eden öğrenciler, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Elçin Dalkılıç, İktisat Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. İbrahim Doğan ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Emre Ezin tarafından karşılanarak fakültemizde yer alan sınıflar, bilgisayar labaratuvarları ve sosyal alanlar gezdirildi.

Fakültemizin tanıtımından sonra öğrenciler, ilk olarak Doç. Dr. İbrahim Doğan'ın dersine ardından Dr. Öğr. Üyesi Y. Pınar Özmen'in dersine katıldılar.

Konferans salonunu da ziyaret eden öğrenciler, o sırada konferans salonunda ders vermekte olan Dr. Sema Dalkılıç'la birlikte Sağlık Haberciliği ve Medya dersinde fakültemiz öğrencilerinin "Vatandaşların Sağlık Haberleri İle İlgili Farkındalıkları" başlıklı projesi kapsamında, lise öğrencilerinin de görüşleri alındı.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

11.11.2022 15:37