Sağlık Yönetimi Topluluğu "18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü" Söyleşisi Düzenledi

Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü Sağlık Yönetimi Öğrenci Topluluğu öğrencileri 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Gününü kutlamak amacıyla çevrim içi söyleşi düzenledi.  Bu söyleşide Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilat Atama Dairesi Başkanı Sayın Adem TUNCER ile bölüm öğrencileri ve öğretim üyeleri bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide, Sağlık Bakanlığı, yöneticilik ve hastaneler konuşuldu. Söyleşiyi hazırlayan Sağlık Yönetimi Öğrenci Topluluğu öğrencilerimize, kıymetli bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için Sayın Adem TUNCER'e, programın moderatörlüğünü yapan Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ümit ÇIRAKLI, Dr. Durmuş Gökkaya, Arş. Gör. Sema DALKILIÇ'a ve katılım gösteren tüm hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

21.12.2020 14:24