Sağlık Yöneticileri Günü Etkinliği Fakültemizde Düzenlendi

Sağlık Yönetimi Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan Sağlık Yöneticileri Günü konferansı Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcımız, Dekanımız Prof. Dr. Tansel HACIHASANOĞLU'nun ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih ŞANTAŞ'ın açılış konuşmaları ile başladı.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN, Yozgat Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Özlem ALTIN, Yozgat Şehir Hastanesi SPV Hastane Direktörü Utku Çağlar DİNLER'in katılımlarıyla gerçekleşen konferansta hastane yöneticiliği ile ilgili önemli paylaşımlar yapıldı.

Sağlık Yönetimi Öğrenci Topluluğu öğrencileri söyleşinin ardından sağlıkta şiddet konulu tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattılar.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

21.12.2023 15:41