Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) Fakültemizde Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlıkları kapsamında 15 Kasım Çarşamba günü saat 10:00'da üniversitemizde bulunan tüm birimlerin kalite komisyon üyelerinin katılımı ile Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Toplantısı fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız/Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu, kurum içi değerlendirmenin, kalite süreçlerine etkisini anlatarak gerçekleştirilen toplantının bu süreçlerin iyileştirilmesine katkı sağlayacağını belirtmiştir.

Toplantıda, fakültemiz kalite komisyonu üyeleri, fakültemizin 2023 yılı iç değerlendirme sonuçlarını paylaşmış, üniversitemiz kalite komisyonu üyeleri ise bu sonuçları değerlendirerek, kalite süreçlerinin iyileştirilebilmesi adına önerilerde bulunmuştur.

19.11.2023 11:32