İİBF Akademi Seminerleri TUBİTAK Proje Eğitimi ile Başladı

16.03.2023 tarihinde İİBF Akademi Seminerleri kapsamında ilki düzenlenen, üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Züleyha Doğanyiğit ve fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sümeyra Gazel tarafından TUBİTAK Proje Eğitimi başarıyla gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğretim elemanlarının katılım sağladığı eğitimde Doç. Dr. Züleyha Doğanyiğit, TUBİTAK projeleri hakkına genel bilgiler, başvuru koşulları ve hazırlık süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. TUBİTAK projelerinin değerlendirme süreçleri hakkında bilgi veren Doç. Dr. Sümeyra Gazel, proje hazırlama aşamasında dikkat edilmesi gereken hususları dile getirdi.

Fakülte öğretim elemanlarının yoğun katılım sağladığı eğitimde, gelecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

16.03.2023 16:40