Genç Fikirler ve Liderler Topluluğu ile Uluslararası İlişkiler Topluluğu Etkinliği Düzenlendi

Genç Fikirler ve Liderler Topluluğu ile Uluslararası İlişkiler Topluluğunun öncülüğünde Merkez Valisi Sn. Mustafa Taşkesen’in katılımlarıyla 22 Ekim 2019 günü saat 14.30’da Kariyer Günleri çerçevesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda söyleşi düzenlendi. Söyleşi programı, Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın kariyer planlamasının önemi konusunda yaptığı açış konuşmasıyla başladı. Devamında Merkez Valisi Sn. Mustafa Taşkesen, icra ettiği kaymakamlık ve valilik meslekleriyle ilgili tecrübelerini paylaşarak bu konuda öğrencilerin sorularını cevapladı.

23.10.2019 15:05