Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

FAKÜLTEMİZDE YOZGAT VALİSİ KADİR ÇAKIR'IN KATILIMLARIYLA "İŞKUR KAMPÜSTE" PROGRAMI DÜZENLENDİ

FAKÜLTEMİZDE YOZGAT VALİSİ KADİR ÇAKIR'IN KATILIMLARIYLA

Programa Yozgat Valisi Kadir Çakır, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, Dekanımız Prof. Kürşat Zorlu, İŞKUR Yozgat İl Müdürü Taner Yıldız, daire müdürleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda İş ve Meslek Danışmanı Abdulkadir Karaduman tarafından iş arama yöntemleri, özgeçmiş hazırlama teknikleri ve mülakat stratejileri konularında sunum yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İŞKUR Yozgat İl Müdürü Taner Yıldız, “İŞKUR Kampüste” programına katkılarını sunanlara teşekkür ederek, İŞKUR tarafından verilen İşbaşı Eğitim Programları, Mesleki Eğitim Kursları, Girişimcilik Eğitim Programları, Sosyal Çalışma Programı ve İş Kulübü hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ yaptığı konuşmasında, hangi iş ve meslek dalında olursanız olun bir hedefiniz, idealiniz olduğu takdirde başarıya mutlaka ulaşıldığını, önemli olan kişinin kendisine bir ideal belirlemesi olduğunu ifade etti.

Yozgat Valisi Kadir Çakır ise konuşmasında; mesleğe giriş sürecini, bilgi ve deneyimlerini öğrencilere aktararak, öğrencilerin okul hayatı ile birlikte mutlaka iş dünyasına adım atmaları gerektiğini, bunun ileriki çalışma hayatlarına önemli katkıları olacağını belirtti. Program, Yozgat Valisi Kadir Çakır’ın öğrencilerin sorularını cevaplaması ile devam etti.

Program değerli katkıları dolayısıyla Yozgat Valisi Kadir Çakır ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a plaket takdimi ve kokteyl programı ile sona erdi.

10.12.2019 17:33