Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemizde ISO 9001:2015 KYS İç Tetkik Programı Gerçekleştirildi

Üniversite Kalite Komisyonu tarafından planlanan 2021 yılı ISO 9001:2015 KYS İç Tetkik Programı çerçevesinde Akademik Birim Kalite Komisyon Üyelerinden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail AKDENİZ, Tetkikçi olarak Dr. Öğr. Üyesi Filiz AKAR ve Dr. Öğr. Üyesi Esra BALIKÇI ile 28 Mayıs saat 10.00’da Fakültemiz iç tetkik programı gerçekleştirildi.

Kalite Komisyon Başkanımız ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hülya Toker, Kalite Komisyon Üyeleri ve Fakülte Sekreterliği tarafından karşılanan Akademik Birim Kalite Komisyon Üyelerine, Fakültemizin kalite konusundaki vizyon ve misyonu hakkında bilgi verildikten sonra, kalite hedefleri, hedef eylem planları ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, Üniversitemizin kalite politikası çerçevesinde yaptığı faaliyetler ayrıntılı olarak anlatıldı.

Fakültemiz, üniversitemizin Stratejik Planlarında bulunan hedefler doğrultusunda uluslararası indekslere giren yayın sayılarını artırmaya devam edecek, öğrencilere yönelik bilimsel ve sosyal amaçlı faaliyetlerini artıracak, fakültemizin tanınırlığını artırmak için programlar düzenlemeyi sürdürecek, Fakültemizin akademik dergisi olan Türkiye Siyaset Bilimi Dergimizin TR dizinde yer alabilmesi için yine aynı titizlikle çalışmalarına devam edecektir.

Fakültemize fikirleriyle katkıda bulunan Tetkikçi hocalarımıza ve fakültemizin gelişimi için özveriyle çalışan Fakültemiz Kalite Komisyon üyelerine teşekkür ediyoruz.

 

 


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


 

 

 

31.05.2021 00:35