Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemizde Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Fakültemizde, 01.06.2023 Perşembe günü saat 11:00'de fakültemiz konferans salonunda Bozok İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergimizin kuruluşu ve dönem sonu değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı Dekanımız Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu'nun başkanlığında, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. O. Gökhan Hatipoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Elçin Dalkılıç, Bölüm Başkanlarımız, fakültemiz akademik ve idari personelinin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Yapılan toplantıda 2022-2023 bahar yarı yılının genel bir değerlendirilmesi yapılarak, fakültemiz personelinin görüş ve önerileri alınmıştır. 

Toplantıda Bozok İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisinin DergiPark üzerinden kurulması ve dergi kapsamı hakkında bilgiler verilmiştir. Akademik personelinimizin aktif olarak görev aldığı dergimiz her yıl Haziran ve Aralık aylarında yılda iki kez olmak üzere yayınlanmasına karar verilmiştir. Dergimizin İktisadi ve İdari Bilimler'in tüm alanlarını kapsaması, Türkçe ve İngilizce makalelere yer verilmesine karar verilmiştir. Dergimiz hakemli ve elektronik basılı bir dergidir. 

Toplantı sonunda, Bozok İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dergimizin kurulmasının münasebetiyle personelimize yönelik kokteyl düzenlenmiştir. 

 

 

 


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


 

 

 

7.06.2023 15:58