Fakültemizde “ABD Dış Politikasında Değişim Ve Dönüşüm: D. Trump Dönemi ABD Dış Politikası” Konferansı Düzenlendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu (BOZOKUİT) Dış Politika Konferansları serisinin birincisi, Erciyes Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı/Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ’ın katılımları ile “ABD Dış Politikasında Değişim ve Dönüşüm: D. Trump Dönemi ABD Dış Politikası” başlığı ile 19 Kasım Salı günü İ.İ.B.F. Konferans Salonumuzda yapılmıştır. Doç. Dr. Ömer Kurtbağ tarafından, ABD tarihi ve geleneksel dış politikası hakkında bilgi verilmiş ve ABD Başkanı D. Trump’ın başkanlık sürecinde üç yılı geride kalırken, iç politikada karşılaştığı azil süreci, güç mücadelesi ve ABD-Türkiye ilişkileri anlatılmıştır. Konferans devamında soru-cevap olarak devam etmiş ve İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÜRBÜZ tarafından, sayın Ömer KURTBAĞ’a konferansa katılım ve katkılarından dolayı plaket takdim edilmiştir.

21.11.2019 18:43