Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemiz Dekanlık Görevi Değişimi Gerçekleştirildi

Fakültemiz Dekanlığı görevine İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Doğan atandı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu görevi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Doğan’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, görevlerin bayrak yarışı ve nöbet olduğuna dikkat çekti. Rektörümüz kuruluşundan bu yana İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin kurumsal adımlar atmasında özverili çalışmaları ve dekanlık görevi zarfında fakülteye sunmuş olduğu katkılardan dolayı şahsı ve üniversitesi adına Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu’na teşekkür etti. Rektörümüz görevi devralan Prof. Dr. İbrahim Doğan’a yeni görevinde başarı temennilerinde bulunarak İİBF özelinde önemli hizmetlerde bulunacağına inancının tam olduğunu söyledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ailesi olarak yeni Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Doğan'ı tebrik eder, dekanlık görevinde başarılar dileriz.

 

 

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

 

 

14.02.2024 16:34