Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemiz Akademik ve İdari Personeli Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Fakültemizde gerçekleşen dekan değişimi dolayısıyla, Yeni fakülte dekanımız Prof. Dr. İbrahim DOĞAN'ın 22.02.2024 Perşembe günü tertiplediği akşam yemeğinde, fakültemizde görevli akademik ve idari personelimiz bir araya geldi. 

Bir önceki Dekanımız HACIHASANOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Yozgat Bozok Üniversitesi çatısı aldında kendi içerisinde büyük bir aile olduğuna değinerek, gelecek dönemlerde de bu ailenin güçlenerek büyüyeceğini belirtti. Yeni Dekanımız Prof. Dr. İbrahim DOĞAN'ın dekanlık görevine gelmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Dekanımız DOĞAN ise fakültemiz adına geçen dönem Dekanımız Sn. Hacıhasanoğlu'na hediye takdimi gerçekleştirdi.

Dekanımız Prof. Dr. İbrahim DOĞAN, fakültemizin mevcut durumu, gelecek dönemlerdeki hedefleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi, bu tür organizasyonların kurum aidiyetini güçlendirmek için önemli bir etkiye sahip olduğunu belirterek, bu organizasyonların önümüzdeki süreçte de sıklıkla devam edeceğinin de altını çizdi. 

Yemekte, geçmiş dönem Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, Doç. Dr. Osman Gökhan Hatipoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Elçin Dalkılıç'a da teşekkür eden Dekanımız, yeni Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gürbüz ve Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Akdoğan'a da başarılar diledi.

 

 

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

23.02.2024 17:22