Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Oryantasyon Toplantısı fakültemiz kongre salonunda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu, fakültemize yeni kayıt olan öğrencilerimize hoşgeldiniz diyerek, 4 yıl boyunca eğitim alacakları fakültemizde kariyerlerini şekillendirebileceklerini ve iş yaşamına başlayacakları adımı burada atabileceklerini ifade etti.

Fakültemiz İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Çağrı Köylü, üniversitemiz yerleşkesi hakkında öğrencilerimize bilgi vererek, dönem içerisinde öğrencilerimizn kullanacakları ve ihtiyaç duyacakları birimleri tanıttı.

Fakültemiz İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Yunus Emre Akdoğan, fakültemiz hakkında öğrencilerimize bilgi vererek, bölüm başkanlarını ve derslikleri tanıttı.

Fakültemiz Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Murat Kesebir ise üniversitemiz çevrimiçi eğitim platformu olan ve ders içeriklerinin ve ödevlerinin paylaşılacağı BOYSİS hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Fakültemiz öğrenci işleri memuru Abdullah Muhterem, öğrencilerimize dönem içerisinde karşılaşabilecekleri sorunları ve bunların çözümü ile ilgili bilgi verdi.

Fakültemiz Sağlık Yönetimi öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Sema Dalkılıç, çağımızın en büyük hastalıklarından olan bağımlılık ile mücadele konusunda öğrencilerimize bilgi verdi ve bağımlılıktan kaçınma yollarını paylaştı.

 


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


 

3.10.2023 11:56