Ekonomi ve Finansa Topluluğu Kahvaltı ve Yürüyüş Etkinliği Düzenledi

Ekonomi ve Finans Topluluğu 19.10.2019 tarihinde Sarı hacılı mahallesinde tanışma kahvaltısı ve Yozgat Çamlık Milli Parkında doğa yürüyüşü düzenledi. Kahvaltıya Ekonomi ve Finans Topluluğu danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra Gazel ve Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Ekonomi ve Finans Topluluğu üyeleri katıldılar. Sabah saat 09:00'da çamlık göletinin orada toplanan topluluk üyeleri çamlık çıkışına kadar yaklaşık 1 saatlik doğa yürüyüşü düzenledi. Daha sonra sarı hacılı kahvaltı evinde kahvaltı eşliğinde güncel ekonomik sorunlar, paranın yönetimi ve yatırım nasıl yapılmalıdır gibi konular üzerine fikir paylaşımında bulunuldu. Son olarak yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak olan topluluk faaliyetleri üzerine görüş alış verişi yapılarak etkinlik sona erdirildi.

24.10.2019 17:21