Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Bozok Maliye Topluluğu 14. Ankara Kitap Fuarına Katıldı

28 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında ATO Congresium’da kapılarını tüm kitapseverlere açan 14. Ankara Kitap Fuarına, 7 Mart tarihinde Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Maliye Topluluğu, Dr. Öğr. Üyesi Recep Temel ve Arş. Gör. Özlem Bapbacı danışmanlığında katılım gerçekleştirdi.

786 Etkinlik, 386 Yayınevi ve 512 yazarında katılım sağladığı kitap fuarı, Uluslararası Onur Konuğu Jean- Christophe Grange, Onur Konuğu Gülten Dayıoğlu, Ataol Behramoğlu, Canan Tan ve daha birçok değerli yazarın katılımıyla gerçekleştirildi. Yüzlerce yazarın, on binlerce kitabın ve yayınevinin bir arada bulunabileceği tek platform olan, aynı anda söyleşi, panel, şiir dinletileri, atölye çalışmaları gibi onlarca etkinliğe katılma olanağı sunan, yurtdışından gelen yazarlarla buluşma fırsatı sağlayan 14. Ankara Kitap Fuarına Bozok Maliye Topluluğu öğrencilerinin de yoğun ilgisi oldu.

Ayrıca Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Bozok Maliye Topluluğu tarafından fuar alanında ziyaret edilerek “Büyük Bozkırın Yükselişi: Nazarbayev Liderliği” kitabını öğrencilerimiz için imzaladı ve günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

14. Ankara Kitap Fuarından Kareler

14. Ankara Kitap Fuarı Onur Konuğu - Gülten Dayıoğlu

Türk şair, yazar, çevirmen, edebiyatçı – Ataol Behramoğlu

Türk gazeteci, yazar ve televizyon programcısı - Hulki Cevizoğlu

11.03.2020 16:51