Akademisyenlerimizden YÜKED ve MÜSİAD'a Ziyaret

Fakültemizin sosyal sorumluluk projesi komisyonu sahada paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyor…

Fakültemizin Yozgat’taki Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi kapsamında öğretim elemanları 26.02.2020 tarihinde Yozgat Üretici Kadınlar Dayanışma Derneği  (YÜKED) ve MÜSİAD Yozgat şubesini ziyaret etti.

YÜKED Başkanı Hacer GÜÇLÜ VE Başkan Yardımcısı Sükran ÖNGEL yaklaşık 16 yıldır kadınları desteklemek amaçlı yaptıkları projelerden, derneğin ihtiyaçlarından ve gelecekte yapmayı planladıkları projelerinden bahsettiler. Öğretim elemanlarımız ve dernek yöneticileri kadınlara yönelik yapılacak projelerde ihtiyaç duyulan yerlerde birbirlerine destek olacaklarını dile getirdiler.

MÜSİAD Yozgat şubesi ile yapılan görüşmede, Başkan Emre KARATAŞ’a kadın girişimcilere desteklemeye yönelik proje hakkında bilgi verildi. Projemizle yakından ilgilenen Emre Bey MÜSİAD Yozgat şubesi olarak bu projeye destek olacaklarını belirtti.

26.02.2020 15:42