8 Mart Dünya Kadınlar Günü Söyleşisi - Gülhan Karaca

Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adına Girişimci Kadınlara Örnek Bir Portre olan TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülhan Karaca ile sohbet edildi.

Röportajı Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Ranuna İklime Gün yaptı.

Söyleşide; kadın girişimci olarak neler yapıldığına ve yapılabileceğine, bu girişimleri gerçekleştirirken altın tepsi ile önüne sunulmadığına, süreçteki zorluklara, kadınların sosyal hayatta karşılaştığı sıkıntılara, fedakarlığın ekseriyetle kadına düşmesine, kadın hareketlerine, Yozgat'ın toplumsal cinsiyet karnesine dair konular üzerinde duruldu. İndirimler yapılan, kadınlara hediyeler verilerek bayram havasında kutlanan 8 Mart'a dair söyleşiyi aşağıdan veya YouTube kanalımızdan  izleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

7.03.2021 16:58