21. Yüzyılda Diplomasinin Gücü ve Diplomatın Görevi Konulu Etkinlik Fakültemizde Gerçekleştirildi

21. Yüzyılda Diplomasinin Gücü ve Diplomatın Görevi konulu söyleşi, Büyükelçi İnci Armağan Ersoy ve Büyükelçi Burcu Çevik'in katılımlarıyla fakültemizde gerçekleştirildi.

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya Toker'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşinin açılış konuşmasını, Rektör Yardımcımız/Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu gerçekleştirdi ve Büyükleçilerimize bu önemli programa katıldıkları ve öğrencilerimizle bir araya geldikleri için teşekkür etti.

Büyükelçi İnci Armağan Ersoy, tarihi süreç içerisinde diplomasinin gelişimi ve çok kıymetli tecrübelerinden bahsettiler. Büyükelçi Burcu Çevik ise Yeni Diplomasinin önemi ve diplomat olabilmenin aşamalarını öğrencilerimizle paylaştılar.

İnteraktif bir şekilde yapılan söyleşide öğrencilerimiz mesleğe ait merak ettikleri soruları Büyükelçilerimize yönelterek, kariyer planlamalarında önemli bir yere sahip olan diplomatlığa ait ayrıntılı bilgi aldılar.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

4.12.2023 14:55