2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi Akademik Kurul toplantısı 07/03/2023 Salı günü saat 11:00'de fakültemiz Konferans Salonunda Dekanımız Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu başkanlığında, dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Akademik Kurul toplantısında ülkemizde yaşanan deprem ve etkileri konuşulmuş, ardından YÖK tarafından çevrimiçi olarak yapılması kararlaştırılan bahar dönemi eğitim öğretim faaliyetlerinin planlaması yapılmıştır.

Dekanımız, fakültemizde bu dönem doçent unvanı alan, doktoralarını tamamlayan ve fakültemize yeni katılan öğretim elemanlarını tebrik etmiştir.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen İİBF YGG toplantısının genel değerlendirilmesi yapılarak kalite konusunda fikir alışverişleri yapılmıştır.

Fakültemizin eksik ve ihtiyaçları hakkında geri bildirimler yapılarak kurul toplantısı sona ermiştir.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

10.03.2023 16:47