Bozok Üniversitesi

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Uluslararası İlişkiler Bölümü 2021 Yılı Müfredatını Belirleme Çalışmalarına Başladı.

Uluslararası İlişkiler Bölümü 08.04.2021 tarihinde gerçekleştirdiği Bölüm Kurulu Toplantısı ile 2021 Yılı Müfredatı ile ilgili çalışmalarına başladı. Yeni Müfredatta Fakülte'deki diğer bölümlerle koordineli bir şekilde ortak "alan ve mesleki seçmeli ders havuzu" oluşturularak mevcut akademik personelin uzmanlık alanları ile alakalı dersleri fakültedeki bütün öğrencilerin kullanımına sunulması amaçlanmakta, KPSS ve benzeri sınavlarda karşılarına çıkacak soru ve konuları öğrenebilecekleri hukuk ve mesleki derslerin yerleştirilmesi düşünülmekte; ilaveten müfredata yerleştirilecek olan ikinci yabancı dil ile (Osmanlıca, Arapça, Almanca, Fransızca vb) ile öğrencilerin çağın gereklerine uygun bir şekilde rekabete hazır ve küresel ölçekte iş bulmalarına imkan verecek eğitimi almaları amaçlanmaktadır.

12.04.2021 02:05