Yozgat Bozok Üniversitesi Maliye Bölümü Öğrencilerinden Yozgat Defterdarlığı’na Ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri, Yozgat Defterdarlığını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yapılan görüşmede, Yozgat Defterdarı Erdoğan Yıldıraner ve Vergi Dairesi Müdürü Özcan Cerrah tarafından maliye bölümü öğrencilerinin derslerde teorik olarak öğrendiği bilgilerin uygulamada hayata geçirilmesini sağlayacak, müdürlüklerin iş ve işleyişlerini, çalışma şartlarını yerinde gözlemlemesine olanak sağlayacak bilgiler verilmiş ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi alınmıştır.

Defterdar Erdoğan Yıldıraner, kendisini ziyaret eden maliye bölümü öğrencilerinin bu ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını dile getirerek, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri ve çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunmuştur.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileri ve fotoğraf çekiminin ardından sona ermiştir.

14.05.2019 00:00