Yaz Okulu ve Tek Ders Sınavı Sonu Mezunlarının Diplomaları

2018-2019 Yaz okulu ve tek ders sınavı sonrası Mezunlarının Diplomaları Hk.

Fakültemizden 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu ve Yaz Okulu tek ders sınavı sonrası mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.

Diploma almak için gereken işlemler:

* Eğer geçici mezuniyet belgesi alınmış ise;

1-  Diploma teslim alınırken belgenin aslının mutlaka iade edilmesi gerekir. Bu belgenin herhangi bir kuruma verilmemesi gerekmektedir. Geçici Mezuniyet Belgesi diploma yerine geçmektedir. Belgenin fotokopisi veya “aslı gibidir” nüshası ile diploma verilmeyecektir. Eğer belgenin aslı kayıp ise, herhangi bir gazeteye ilan verilir ve gazete ilanı fakülteye teslim edilerek diploma alınır.

2- Öğrenci diplomayı ya şahsen veya noterden vekalet verdiği  biri aracılığı ile alabilir. Bunların dışında hiç kimseye diploma teslim edilmez. Faks yoluyla veya posta yoluyla gönderilmez. Vekalet verilen kişiye okula teslim edilmek üzere geçici mezuniyet belgesinin aslı da verilmelidir.

* Eğer geçici mezuniyet belgesi alınmamış ise;

1. https://oiks.bozok.edu.tr/ adresinden cep telefonunuzdan giriş  yapılarak ilişik kesme  formu doldurulur.
  2. Sonra öğrenci kimliği ile beraber fakülte öğrenci işlerine teslim edilir.
  3. Varsa cübbe ve kep Dekanlık katına iade edilir.
  4. Öğrenci diplomayı ya şahsen veya noterden vekalet verdiği  biri aracılığı ile alabilir. Bunların dışında hiç kimseye diploma teslim edilmez. Faks yoluyla veya posta yoluyla gönderilmez. Vekalet verilen kişiye okula teslim edilmek üzere geçici mezuniyet belgesinin aslı da verilmelidir.

*Diploma için herhangi bir ücret talep edilmez.

İlgililere duyurulur.

9.12.2019 13:18