Yaz Okulu Sonrası Üç Ders /Tek Ders Sınavları Hakkında Önemli Duyuru

* Yaz okulu sonrası üç ders / tek ders sınavlarına  katılmak isteyen öğrencilerimizin en geç  13 Eylül 2019 Cuma günü saat: 17.00’a kadar dilekçe ile fakültemize başvuru yapmaları gerekmektedir.

* Başka üniversitelerden yaz okulu alan ve bu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin yaz okulu notlarının 13 Eylül 2019 Cuma günü saat: 17.00’a kadar fakültemize resmi yollardan ulaşması gerekmektedir. Bu notlar içerisinde vize notlarının da belirtilmesi gerekmektedir. Aksi halde öğrenci tek ders / üç ders sınavlarına giremeyecek

*Üç/Tek Ders Sınav Tarihi: 18-19 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav Programı daha sonra ilan edilecektir.

* 15.11.2012 tarihinden önce kayıtlanmış öğrencilerin üç ders sınavı hakkı, bu tarihten sonra kayıtlanmış öğrencilerin tek ders sınavı hakkı vardır.

* Dilekçelerini fakülteye aslını teslim etmek kaydıyla faks yolu ile gönderilebilir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER;

1-Mezuniyet için öngörülen derslerin kararda belirtilen sayılar (3 ders veya 1 ders) dışında tümünden başarılı olup, kararda belirtilen sayıda dersi kalan öğrenciler ile başarısız notu olmadığı halde genel not ortalaması 2.00’ın altında olan öğrencilerden bu sınavda başarılı olmaları halinde mezun olabilecek öğrencilerin CC ve altında not aldıkları ders/dersler için kullanacakları bir sınav hakkıdır. Sınava girebilmek için dersin devam şartını yerine getirmiş olmak gerekir.

2-Ders uygulamaları laboratuvar, bitirme tezi, ödevi veya projesi ve atölye dersleri gibi uygulamalı derslere bu sınav hakkı tanınmaz.

3-Bu sınava girecek öğrencilerin dilekçe ile birimlerine başvurmaları gerekmektedir.

4-Bahar dönemi sonunda yapılan tek ders veya üç ders sınavına giren öğrenciler bu sınavlara giremezler.

İletişim :

0(354) 4241040-42-43