Uzaktan Eğitim Hakkında Önemli Duyuru

Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimizin Dikkatine

Dersler Google Classroom üzerinden Öğretim üyeleri tarafından oluşturulduktan sonra öğrencilerimiz öğretim elemanları tarafından derslere eklenecektir. Öğretim elemanları tarafından derslere eklenen öğrencilerimizin öğrencinumarası@ogr.bozok.edu.tr şeklindeki e-postalarına derslere eklendiklerine dair davet postası gelecektir. Öğrencilerimiz bu e-postanın içerisindeki ilgili kısma tıklayarak derse katılma işlemini onaylamaları gerekmektedir. Henüz e-postasını açmayanlar http://iibf.bozok.edu.tr/uzem buradan detayları öğrenebilirler.

Ekleme talebi ulaşmayan öğrencilerimiz öğretim elemanlarından bilgi alabilirler. Davet e-postası gelmeyen öğrenciler ayrıca, ogr.bozok.edu.tr uzantılı e-postaları ile Google üzerinden oturum açtıkdan sonra classroom.google.com adresine girerek ilgili dersin ders kodunu "sınıfa katıl" kısmından girerek derslere katılabilirler. Herhangi bir gmail hesabı ile oturum açarsanız derslerin kodu çalışmayacaktır. Mutlaka ogr.bozok.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz ile oturum açmanız gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ders kodlarını öğretim elemanlarından temin etmeleri gerekmektedir. İlgili dersin öğretim elemanının e-posta adresine sitemizden bakarak e-posta gönderebilirisiniz. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle öğretim elemanlarımız ofislerinde olmayabilirler. Bu sebeble e-posta ile ulaşmanızı öneririz.

Dersler için davet e-postası gelip o e-postaya tıklayrak derslere girme işlemini onaylayan öğrencilerimizin her hangi bir kod girme işlemi yapmasına gerek yoktur.

Dersler mevcut bahar dönemi ders programından hangi gün hangi saatteyse internet üzerinden de yine o gün o saatte yapılacaktır.

Derslere katılma konusunda sorun yaşayanlar ilgili dersin öğretim elemanı ile iletişime geçebilirler.

öğrencinumarası@ogr.bozok.edu.tr e-postasını alamayan öğrencilerimiz yaşadıkları sorunu detaylı birşekilde anlattıkları e-postalarını ugur.tumuklu@bozok.edu.tr veya berk.kusbeci@bozok.edu.tr adreslerine bildirmeleri halinde kendilerine ilgili teknik destek sağlanacaktır.

Uzaktan Eğitim ile ilgili aklınıza takılan diğer konular için üniversitemiz uzaktan eğitim sayfası uzem.bozok.edu.tr veya fakültemiz uzaktan eğitim sayfası iibf.bozok.edu.tr/uzem 'i ziyaret edebilirsiniz.

23.03.2020 03:14