Üniversitemiz Bünyesinde Faaliyet Gösterecek Olan Bozok Maliye Topluluğu Kurulmuştur

06 Aralık 2018 tarihinde yapılan toplantı ile Yozgat Bozok Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencileri tarafından “Bozok Maliye Topluluğu”  kurulmuştur. Bozok Maliye Topluluğu faaliyetlerini Arş. Gör. Özlem BAPBACI danışmanlığında, Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının bünyesinde yürütecektir. Topluluk temel amaç olarak, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi yapısını inceleyerek bu konuda öğrencilere güncel bilgi birikimi katacak, bunun yanı sıra bünyesinde gerçekleştireceği faaliyetler ile öğrenciler arası sosyal etkileşimi arttırmayı amaçlayacaktır.

Toplantıda yapılan oylama ile Bozok Maliye Topluluğu’nda görev alacak olan başkan ve kurucu üyeleri seçilmiştir.

Öğrencilerimize gelecek çalışmalarında başarılar dileriz.

8.12.2018 00:00