Üç Ders /Tek Ders Sınavları Hakkında Duyuru

* Dilekçe örneği için tıklayınız.

* Dilekçeler daha sonra (7 gün içinde) fakülteye aslını teslim etmek kaydıyla,  faks yolu ile de gönderilebilir. Dilekçenizi faks yoluyla gönderdiğiniz taktirde ulaşıp ulaşmadığını fakülteye telefon ederek doğrulayınız.

* 15.11.2012 tarihinden önce kayıtlanmış öğrencilerin üç ders sınavı hakkı, bu tarihten sonra kayıtlanmış öğrencilerin tek ders sınavı hakkı vardır.

NOT: YÖNETMELİKTE TANINAN 5 İŞ GÜNÜ DİLEKÇE VERME SÜRESİ AKADEMİK TAKVİMDE SINAV TARİHİNDEN SONRAYA RASTLADIĞI İÇİN VE SINAV PROGRAMI HAZIRLANMASINA VEYA TRANSKRİPTLERİN İNCELENMESİNE SÜRE KALMADIĞI İÇİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN SORUN YAŞAMAMAK ADINA, NOTLARI KESİNLEŞMESE DAHİ, DİLEKÇELERİNİ 25 OCAK 2019 CUMA GÜNÜNE KADAR VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Faks Numarası : 0354-2421044

8.01.2019 11:01