Taziye

MAHMUT ŞABAN AFSAL

28.03.1991 yılında Hatay’da doğan Mahmut Şaban AFSAL ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Hatay’da görmüştür. 2009 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünü kazanmıştır. Yüksek lisans eğitimini Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde 2017 yılında başarı ile tamamlamış ve Doktora öğrenimine ise Adana Çukurova Üniversitesinde devam etmiştir. Mahmut Şaban AFSAL’ın birçok ulusal ve uluslararası dergi ve kongrelerde yayınlanmış çalışması bulunmaktadır.

Aramıza 2017 yılının Ocak ayında katılan sevgili iş arkadaşımız, dostumuz Mahmut Şaban AFSAL’ı kaybetmenin derin acısını Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak yaşıyoruz. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ailesi olarak Mahmut Şaban AFSAL’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabır diliyoruz.

Seni asla unutmayacağız…

23.09.2019 15:11