Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerimizin TÜBİTAK Başarısı

Sağlık Yönetimi Bölümü lisans öğrencilerinden Gamze BAŞOL, Hatice ERSOY, Meryem VURAK, Eren AVCI’nın Dr. Öğr. Üyesi Gamze KUTLU ÖRÜN danışmanlığında yürütülecek olan «COVID-19 Ölümlerini Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi Ve İyi Uygulama Örnekleri» başlıklı projesi, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sağlık Yönetimi Bölümü lisans öğrencilerinden Semanur Balcı, Merve Yüksel, Hayriye Göksu’nun Dr. Öğr. Üyesi Gamze KUTLU ÖRÜN danışmanlığında yürütülecek olan «Uluslararası Öğrencilerin Karşılaştıkları Sorunların Belirlenmesi: Barınma, Finansman, Sağlık Hizmetlerine Erişim Ve Diğer Konularla İlgili Deneyimleri» başlıklı projesi, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sağlık Yönetimi Bölümü olarak hem öğremcilerimizi hem de proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gamze Kutlu Örün'ü tebrik ederiz.

4.10.2023 12:19