Online Mezuniyet Törenine Katılım Hakkında Duyuru

Online Mezuniyet Törenine Boysis Üzerinden Katılmak İçin:

Yukarıdaki adrese size verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Siteye Giriş yaptıktan sonra ana sayfada çıkan "Derslere genel bakış" başlığı altında "Mezuniyet - İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet" başlığının seçilmesi gerekmektedir. Bu seçimin ardından "İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni" başlıklı bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada da "İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni" 'ne tıklayıp yeni yönlendirildiğiniz sitede mavi "Oturuma katıl" düğmesini tıklamanız gerekmektedir. Bu düğmeye tıkladıktan sonra oturuma katılımcı olarak katılmak istiyorsanız "Mikrofon" başlığını ya da dinleyici olarak mı katılmak istiyorsanız "sadece dinleyici" düğmesini tıklamanız yeterlidir.

Ayrıca Yozgat Bozok Uzem Youtube sayfasından tören canlı yayınlanacaktır. Oradan da töreni izleyebilirsiniz. Canlı yayın sayfası için tıklayınız.

23.07.2020 10:29