Önemli Duyuru: Covid-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Bütünleme sınavlarına girecek olan ve Covid-19 testi pozitif olan olan öğrencilerimiz bütünleme  sınavlarına çevrimiçi olarak katılabilmeleri için aşağıda verilen formu doldurarak karantinaya ilişkin doktor raporları ile birlikte ivedilikle iibf@bozok.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Temaslı olan öğrencilerin ise formu doldurarak karantinada olduklarına dair doktor raporu ve güncel aşı kartları ile birlikte ivedilikle iibf@bozok.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Hatalı veya eksik bilgi gönderen öğrencilerimize çevrim içi sınav hakkı tanınması mümkün olmayacaktır. Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan ekran görüntüsü kabul edilmeyecek olup sadece "Doktor Raporu" veya "Labaratuar Sonuç Belgesi" kabul edilecektir. Aksi durumda çevrim içi sınav hakkı verilmeyecektir.

Form için tıklayınız!

14.02.2022 11:35