Mezuniyet Törenine Katılacak Mezunlarımızın Dikkatine

Mezuniyet törenimiz 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 10:30'da Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde (üniversite yerleşkesi içerisinde) yapılacaktır.

Törene katılacak mezunlarımızın en geç saat 09:45'de kongre merkezinde kep ve cübbelerini almış şekilde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kep ve cübbeler bugünden itibaren ve tören toplantı saati olan cuma 09:45'e kadar fakültemizden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı karşılığında alınabilir.

Kep ve Cübbelerin teslimi Fakültemizde yapılacaktır. Kongre Merkezinde kep ve cübbe dağıtımı yapılmayacaktır. Mezunlarımızın problem yaşamaması için tören toplantı saatinden önce kep ve cübbelerini temin etmeleri gerekmektedir.

Cuma sabah 09:45'de kongre merkezine gelen mezunlarımız aşağıdaki tabloda gösterilen bölümlerinden sorumlu olan öğretim elemanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Tören akışı ile ilgili bilgilendirme bölüm sorumlusu hocalarımız tarafından yapılacaktır. Binaya gelen öğrencilerimizin problem yaşamaması için bölüm sorumlusu hocalarımızla tören alanında iletişime geçmesi önemlidir.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Arş. Gör. Emre Ezin

Arş. Gör. Ranuna İklime Gün

Arş. Gör. Özlem Bapbacı

İşletme Bölümü

Arş. Gör. Eşe Yıldırım

Arş. Gör. Yunus Emre Akdoğan

İktisat Bölümü

Arş. Gör. Emre Örün

Arş. Gör. Bayram Aydın

Arş. Gör. Sema Dalkılıç

Arş. Gör. Dr. Durmuş Gökkaya

*Not: kep ve cübbeleri tören sonrasında fakültemize gelerek iade edip kimliklerinizi alabilirsiniz.

23.09.2021 13:28