Maliye Bölümü Öğrencilerinden Yozgat Fatma Temel Turhan Ortaokulu Öğrencilerine Kitap Yardımı

Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yozgat Fatma Temel Turhan Ortaokulu’na kitap yardımında bulundu.

Okul müdürü Salih Aksoy ile yapılan görüşmeler sonucunda kütüphanesinde mevcut eksiklikler olduğunu tespit eden bölüm öğrencileri, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmaları için kendi imkânlarıyla aldıkları ve yardım yoluyla topladıkları kitapları mevcut kütüphaneye yerleştirerek kütüphaneye katkı sağladılar.

Kütüphanelerine kitap bağışında bulunan öğrencilere teşekkür eden okul müdürü Salih Aksoy, okul öğretmenleri Hurşit Yiğit ve Zeynep Çınar Zararsız;  bu gibi bağışların başkalarına da örnek olması temennisinde bulundu.

18.06.2019 00:00