İSTEĞE BAĞLI YABANCI DİL (İNGİLİZCE) HAZIRLIK SINIFI BAŞVURU

İSTEĞE BAĞLI YABANCI DİL (İNGİLİZCE) HAZIRLIK SINIFI

İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

(Öğrencilerimizin ve Tüm Akademik Birimlerimizin Bilgisine)

BAŞVURU:

1- Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizden isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak isteyenlerin, aşağıdaki başvuru formunu doldurup (online) göndermeleri gerekmektedir. Hazırlık Sınıfına kayıtlarda, başvuru formu gönderen öğrenciler esas alınacağından, öğrencilerimizin en geç 14 Eylül  tarihine kadar başvuru formu göndermeleri gerekmektedir.

2- Manuel veya e-kayıtlar sırasında, hazırlık sınıfını seçmeyip, sonradan hazırlık sınıfı okumak isteyen öğrencilerimiz de başvuru formu göndererek başvuru yapabilirler.

3- Manuel veya e-kayıtlar sırasında hazırlığı seçip, bu isteğinden vazgeçmek isteyen öğrencilerimiz buradan online kayıt formu göndermedikleri takdirde talepleri iptal edilmiş sayılacaktır. Bu öğrencilerimiz normal ders kayıtlarını yapacaklardır.

DERS KAYDI:

1- İsteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak isteyen öğrencilerimizin 14 Eylül’ e kadar, OBS üzerinden kendi programlarındaki dersleri seçerek 1.sınıf ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Seviye Tespit Sınavından sonra Hazırlık Sınıfına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin bölüm dersleri iptal edilerek Hazırlık Sınıfına kayıtları yapılacaktır.

2- İkinci öğretim (İ.Ö) programlarına yerleşen ve hazırlık sınıfına kayıt yapılan öğrencilerimize güz dönemi harç ücretleri iade edilecektir. Hazırlık öğrencilerimiz bahar döneminde (2.dönem) de harç ücreti ödemeyecektir.

Not: Hazırlık sınıfına kaydı yapılan öğrencilerimiz, harç iadesi için kendilerine ait banka şubesi adı, IBAN numarası ve dekontlarıyla birlikte dilekçeyle bağlı olduğu okulun öğrenci işlerine müracaat edeceklerdir.

BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfı için başvuranların listesi 17 Eylül Pazartesi günü www.bozok.edu.tr de yayınlanacaktır. Gerekli son açıklamalar bu duyuruda yapılacaktır.

SEVİYE TESPİT SINAVI

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfına başvuran tüm öğrencilerin Seviye Tespit Sınavına girmesi zorunludur

KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN İLANI

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfına kabul edilen öğrencilerin kesinleşmiş son listesi Seviye Tespit Sınavını takip eden gün www.bozok.edu.tr DUYURULAR kısmında yayınlanacaktır.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ! (Lütfen, bu duyurudaki tüm açıklamaları okuduktan sonra başvuru formunuzu gönderiniz)

10.09.2018 00:00