AYÇ Okulları Öğrencilerinin Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ziyareti

Yozgat Bozok Üniversitesi’ni yakından tanıyıp, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri hakkında bilgi almak isteyen AYÇ Okulları öğrencileri fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında fakültemiz akademisyenleri tarafından bölümler hakkında detaylı bilgiler verilip, öğrencilerin derslere katılımları ile üniversite ortamını görmeleri ve fikir edinmeleri sağlandı. Diğer yandan sadece eğitim alanında değil üniversitede sunulan sosyal ve kültürel alanlardaki avantajlardan da bahsedildi.

Yozgat Bozok Üniversitesi'ni tanıma amaçlı yapılan gezide Maliye Bölümümüz tanıtımı Dr. Öğretim Üyesi Recep TEMEL ve Arş. Gör. Özlem BAPBACI tarafından yapılarak, bölüm hakkında ayrıntılı bilgi verilmiş ve öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlanmıştır.

16.04.2019 00:00